Best trots

Gepubliceerd op 27 oktober 2021 om 22:36

Mag ik trots op mezelf zijn?? Ja ik denk het wel. 

Vorig jaar mei een zware knie operatie ondergaan en door de coronamaatregelen een slechte fysio en herstel periode gehad. Maar om mezelf toch er boven op te krijgen ben ik uiteindelijk wat gaan lopen om de knie soepel en pijnvrij te krijgen. en dat is me redelijk goed gelukt.

Vanaf 1 januari 2021 tot vandaag kan ik het volgende rekensommetje maken (bedenkende dat ik daarvoor nooit wandelde, maar het gewoon super vind om te doen en andere er straks mee te kunnen helpen). LET OP!!

  • gewandelde kilometers met registratie van mapmywalk app, 1503km
  • gelopen kilometers tijdens werk, een goede 1000 km
  • niet registreerde loopjes naar de winkels en rondom huis een goede 550 km

Dan komen we op een goede 3000 km uit. En dat vanuit het niets.   Dus ja super trots op mezelf

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.