Over mij

Welkom,

 

Eerst maar eens vertellen over mezelf. Mijn naam is Remco en woonachtig in het mooie Achterhoek. Sinds kort een fanatieke wandelbeoefenaar, welke de smaak naar meer te pakken heeft en dit wil inzetten om andere te helpen

 

Na een aantal keer een burn-out gehad te hebben en in 2020 een nieuwe knie, zat ik door corona maatregelen thuis. Sportscholen waren dicht, fysio onder strikte regelgeving open. Niet echt het perfecte plaatje voor herstel. Om toch het herstel te bevorderen ben ik gaan wandelen. Eerst op krukken rondom huis, steeds een stukje verder. Toen met 1 kruk en uiteindelijk zonder krukken door bossen en langs ongebaande paden. Maar deze ingezette herstelproces was niet iets waar ik een voldaan gevoel van kreeg. Ik bleef malen met de gedachten, dat door de periode waar we in leven, er meer moet zijn en meer moet kunnen. Na veel zoeken, lezen en gebruik makende van google, ben ik uiteindelijk een stap verder gegaan in wat ik graag wil gaan doen. Coachen en trainen van mensen, welke goed willen leren wandelen of welke een steuntje kunnen gebruiken. Of welke kampen met een N.A.H. tegen een burn-out aan zitten, of deze al hebben. Er zijn genoeg redenen om onder begeleiding of door ondersteuning te gaan wandelen. Ik help je er graag bij.

 

Om dit te kunnen doen, ben ik begonnen met de opleidingen "Wandelcoach" van het Civas en "Wandeltrainer niveau 1, 2 en 3" van het KWBN. Zodra deze met goed gevolg zijn afgerond, zullen er cursusmogelijkheden worden toegevoegd. Maar hier later meer over.

Voor nu hoop ik in elk geval al mensen te motiveren om meer te gaan wandelen en te genieten.

 

Remco